BTB13 mikroneulaus & mesoterapiakäsittely

Mikroneulaushoitomme on uudistunut. Ennen teimme hoidon mikroneulausrullalla, mutta nyt tilalle on tullut mikroneulauskynä ja hoidossa tehdään lisäksi mesoterapiakäsittely.

Mitä on mikroneulaus?

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia ihon epidermikseen ja dermikseen. Nämä pienet kanavat sulkeutuvat noin tunnin sisällä, mikä vähentää paranemisaikaa, infektioriskiä ja tekee mikroneulauksesta turvallisemman. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun BTB13- yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi.
Mikroneulauksessa neulan syvyyden (0.5-2.5mm) valinnassa huomioidaan hoidettavan ihoalueen vaatimukset sekä hoidettava ongelma ja haluttu hoitotulos.

Mitä on mesoterapiakäsittely?

Mesoterapiassa imeytetään BTB13-seerumia mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon, suoraan epidermiksestä dermikseen asti. Näin ihoon saadaan suoria täyteläistäviä vaikutuksia hyaluronihaposta. Lisäksi BTB13 moninkertaistaa oman soluaktivoinnin kautta mikroneulauksen vaikutusta. BTB13 mikroneulausseerumit tuovat myös rakennusaineita ihoon ja mm. kollageenituotantoa aktivoivaa C-vitamiinia.

Kenelle hoito sopii?

Mikroneulaus on hyvä hoitomuoto kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen.
Mikroneulauksella voidaan hoitaa: juonteet ja rypyt (erinomainen huulten- ja silmänympärysrypyille), löystynyt iho, ihon sävy ja rakenne, suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho, maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset, auringon aiheuttamat ihovauriot, akne-arvet, ihon tummentumat tai pigmenttikato.

Hoidon toteutus:

Hoito tehdään 3.kerran sarjahoitona ja halutessaan sarjahoitoa jatketaan maksimissaan 6.hoitokertaan saakka. Hoidot tehdään kuukauden välein.

Hoidon jälkeen:

Ihoon voi tulla kevyttä turvotusta ja iho voi olla punoittava ja kirjava noin vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen. Meikin tai muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä tulee välttää samana päivänä. Myös urheilua, hikoilua ja saunaa sekä aurinkoa tulee välttää samana päivänä.
On tärkeää, että ihoa hoidettaisiin hoitokäsittelyn jälkeen tulosten saavuttamiseksi kotona BTB13-hoitotuotteilla. BTB13- yhdiste on välttämätön ihosolujen uusiutumiselle ja solujen aktiiviselle toiminnalle.

Hoidon hinta:

Kasvot ja kaula 3.kerran sarjahoito: 420€ (Hoito maksetaan 1.hoidon yhteydessä kokonaan.)

Kasvot, kaula ja decollete 3.kerran sarjahoito: 540€ (hoito maksetaan 1.hoidon yhteydessä kokonaan.)