Henkilökunta

Kampaajat

Astrid

Parturi-kampaaja& kosmetologi. Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2015 ja kosmetologiksi sekä kosmetiikkaneuvojaksi 2016. Tykkään tehdä monipuolisesti kaikkea hemmotteluhoidoista väreihin, kampauksiin ja meikkeihin.

Iida

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2007. Olen suorittanut Wella Color Graft- ja Blonde Specialist sekä Color Expert koulutuksen. Sen lisäksi olen kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja, mutta työskentelen ainoastaan hiusten parissa.

Outi

Olen parturi-kampaaja mestari ja työskennellyt monipuolisesti alallamme. Suoritin juuri Wella Color Expert koulutuksen. Olen toiminut muunmuassa kouluttajana. Olen esteetikko ja rakastan klassista kauneutta kaikkialla. Työskennellessä tahdon tuoda asiakkaani parhaat piirteet esiin luoden upeita leikkaus ja väri kokonaisuuksia.

Petra

Olen tullut Hyvä Oloon vuonna 2001 ja minulta löytyy monen vuoden kokemus alalta. Vahvuuksiani ovat lyhyiden hiusten värjäykset ja leikkaukset sekä myöskin permanentit/tukikäsittelyt luonnistuvat minulta hyvin.

Alivia

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2020 ja kosmetologiksi keväällä 2023.

Karolina

Parturi-Kampaaja

Heidi

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi keväällä 2024 ja aloittanut parturi-kampaajana Hyvä Olossa kesällä 24! Olen ennen kampaajaksi opiskeluani suorittanut liiketalouden tutkinnon sekä toiminut kampaamotuotteiden konsulenttina noin 5 vuoden ajan. Eli minulta löytyy myös vahva kokemus kampaamopuolen tuotteista!

Mette

Valmistuin juuri parturi-kampaajaksi! Lempi töitäni ovat raidoitukset, parturi leikkaukset ja erilaiset hiuspohjan hoidot. Olet aina tervetullut penkkiin!

Kosmetologit

Marika

Kosmetologi& myynti-ja palveluvastaava. Olen 2015 vuodesta lähtien tehnyt kosmetologin töitä Hyvä Olossa. Lempihoitojani ovat kasvohoidot, vartalohoidot sekä jalkahoidot. Asiakkaat kehuvat monesti hierontaani ja koen sen olevan yksi vahvuuksistani.

Jenni

Oon valmistunut kosmetologiksi vuonna 2015, jonka jälkeen opiskelin myös kaupanalan tutkinnon. Vuodesta 2020 oon työskennellyt kosmetologina ja kynsiteknikkona Jyväskylässä ja kesällä 2023 aloitin kosmetologina Hyvä Olossa! Palvelen aina rennolla mielellä hymyssä suin, oot tervetullut mun petiin tulit sitten rentoutumaan tai jakamaan päivän kuulumiset!

Tanja

Olen kynsiteknikko sekä erikoisjalkahoitaja. Vuonna 2014 osallistuin rakennekynsialan SM-kilpailun geelilakkaus-sarjaan ja sijoituin 2.sijalle. Tällä hetkellä opiskelen töiden ohella kosmetologiksi.

Siru

Olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2024. Lempihoitojani ovat erilaiset kasvohoidot sekä vartalohoidot. Olet aina tervetullut rentoutumaan hoitoihini!

Oona

kosmetologi