Hoitolan hinnasto

Kaikki kasvohoitomme alkavat konsultaatiolla, jossa selvitämme millaista hoitoa ihosi kaipaa.
Voit täydentää hoitolapalveluasi erilaisilla lisäpalveluilla. 

Kasvohoidot

 

Täydellinen timanttihionta- tai ultraäänikasvohoito
1h 30min  98€

Hoidon aluksi keskustellaan, tarvitseeko iho syväpuhdistavaa ultraa vai kuorivaa timanttihiontaa. Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella, jonka jälkeen tehdään valittu laitehoito. Hoito jatkuu mekaanisella ihonpuhdistuksella sekä kasvojen, hartioiden ja dekolteen rentouttavalla hieronnalla. Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään hoitonaamio ja lopuksi iholle levitetään seerumi, hoitovoide ja silmänympärysvoide
Täydellinen peruskasvohoito
1h 30min  89€
Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään ihotyypille sopiva kuorinta. Hoito jatkuu mekaanisella ihonpuhdistuksella sekä kasvojen, hartioiden ja dekolteen rentouttavalla hieronnalla. Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään hoitonaamio ja lopuksi iholle levitetään seerumi, hoitovoide ja silmänympärysvoide.
Timanttihionta- tai ultraäänikasvohoito
1h  82€
Hoidon aluksi keskustellaan, tarvitseeko iho syväpuhdistavaa ultraa vai kuorivaa timanttihiontaa. Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella, jonka jälkeen tehdään valittu laitehoito. Tämän jälkeen on mahdollista tehdä kevyt mekaaninen ihonpuhdistus eli kasvoista poistetaan muutamia mustapäitä. Jos mekaanista puhdistusta ei haluta, kasvoille tehdään rentouttava hieronta. Lopuksi kasvoille laitetaan hoitonaamio ja hoitovoiteet.
Peruskasvohoito
1h  75€

Valitse joko puhdistava tai rentouttava kokonaisuus. Alkupuhdistuksen jälkeen tehdään ihotyypille sopiva kuorinta ja mekaaninen ihonpuhdistus tai vaihtoehtoisesti rentouttava hieronta kasvoille, hartioille ja dekolteelle. Hoidon lopuksi iholle laitetaan hoitonaamio ja hoitovoiteet.
Hyvän Olon hemmotteleva pikakasvohoito
45min  49€

Kun kaipaat nopeaa virkistystä ja hemmottelua. Hoito aloitetaan puhdistuksella sekä kasvoille, dekolteelle ja hartioille tehdään rentouttava hieronta. Kasvoille levitetään ihotyypin mukainen seerumi ja hoitonaamio. Hoidon lopuksi iholle laitetaan hoitovoiteet.
Kasvohieronta
30min  33€
Hoidon aluksi iholle tehdään alkupuhdistus, jonka jälkeen tehdään rentouttava hieronta kasvoille, hartioille sekä dekolteelle. Lopuksi iholle laitetaan ihotyypille sopiva hoitovoide.

Bernard Cassiere erikoiskasvohoidot

 

Bambu-Aloe vera -tehokosteuttava kasvohoito, kuivalle/pintakuivalle iholle
1h 15min  85€

Hoito sisältää tehokkaan kaksivaikutteisen kuorinnan kasvoille ja käsille, rentouttavan hieronnan kasvoille, hartioille ja dekolteelle, kaksi eri tehoampullia, erikoisnaamion, jonka vaikutusajalla pääset nauttimaan käsihieronnasta, sekä raikkaan Bambu- aloe vera -hoitovoiteen. Hoidon jälkeen ihosi on täynnä pitkäkestoista kosteutusta!

Hoitoon ei pysty yhdistämään lisäpalveluna ripsien tai kulmien kestovärjäyksiä, kulmien muotoilua eikä kasvojen sokerointeja!

Yuzu-Valkoinen tee -kirkastava& pigmenttimuutoksia vaalentava kasvohoito
1h 15min  90€

Yuzu- valkoinen tee -kasvohoito vaalentaa ihossa olevia pigmenttimuutoksia ja tekee ihosta uskomattoman kirkkaan. Hoito sisältää tehokkaan glykolihappokuorinnan, rentouttavan hieronnan kasvoille, hartioille ja dekolteelle, vaalentavan erikoisnaamion sekä rentouttavan
käsihieronnan. Hoidon lopuksi iholle levitetään ihon väriä korjaava seerumi ja kirkastava hoitovoide.

Hoitoon ei pysty yhdistämään lisäpalveluna ripsien tai kulmien kestovärjäyksiä, kulmien muotoilua eikä kasvojen sokerointeja!

Timantti- luksuskasvohoito aikuiselle iholle
1h 45min  150€

Ylellinen kasvohoito tarjoaa kokonaisvaltaista hemmottelua ja tehokkaan hoitotuloksen aikuiselle iholle. Hoidossa käytettävien tuotteiden aktiiviaineet lisäävät iholle välitöntä kiinteyttä sekä tekevät ihosta tasaisen värisen ja heleän. Kasvohoito sisältää rentouttavan niska-hartiaseudun ja käsivarsien hieronnan, ihoa kirkastavan ja silottavan timanttikuorinnan sekä hemmottelevan hieronnan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hieronnassa käytetään magneettisia hierontahelmiä juonteiden käsittelyyn. Hieronnan jälkeen laitetaan tehokkaat erikoisnaamiot kasvoille sekä silmän- ja huultenympärysalueelle, ja niiden vaikutusajalla tehdään rentouttava käsihieronta. Hoidon lopuksi iholle levitetään seerumi, hoitovoide ja silmänympärysvoide.

Hoitoon ei pysty yhdistämään lisäpalveluna ripsien tai kulmien kestovärjäyksiä, kulmien muotoilua eikä kasvojen sokerointeja!

Veriappelsiini- Detox kasvohoito
45min  70€

Kokonaisvaltaisesti energisoiva kasvohoito harmaalle, samealle ja väsyneen näköiselle iholle. Hoidon aluksi tehdään alkupuhdistus ja tehokas kuorinta, jonka vaikutusajalla tehdään kasvojen energiapisteiden käsittely. Naamion vaikutusajalla tehdään käsihierontaa, jonka jälkeen tehdään energisoivaa kasvohierontaa Gua-Sha-kristallikiviä apuna käyttäen. Sen jälkeen iho raikastetaan kosteuttavalla ja suojaavalla kasvosuihkeella, ja lopuksi iholle levitetään Veriappelsiini-hoitovoide.

Hoitoon ei pysty yhdistämään lisäpalveluna ripsien tai kulmien kestovärjäyksiä, kulmien muotoilua eikä kasvojen sokerointeja!

Ruiskaunokki -silmänympäryshoito
30min  45€

Ruiskaunokki silmänympäryshoito kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa, häivyttää ikääntymisen merkkejä sekä vähentää tummuutta ja turvotusta. Hoitoon sisältyy hellävarainen silmänympäryskuorinta, nesteitä poistava hieronta, virkistävät bioselluloosanaamiolaput sekä uudistavan silmänympärysvoiteen levitys. Tarvittaessa tummille silmänalusille voidaan levittää vielä lopuksi kirkastava peiteaine.
Hoito voidaan tehdä yksinään tai kasvohoidon yhteydessä.
Kasvohoidon yhteydessä hoitoon lisätään 15min ja silloin Ruiskaunokki hoito maksaa 35€

Hoitoon ei pysty yhdistämään lisäpalveluna ripsien tai kulmien kestovärjäyksiä, kulmien muotoilua eikä kasvojen sokerointeja!

Ekopharman Erikoiskasvohoidot

 

Tyrni Pro-collagen Anti-age uudistava ja ihoa napakoittava kasvohoito aikuiselle iholle
1h 15min  90€

Ekopharman erikoiskasvohoito aikuiselle iholle. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään kemiallinen kuorinta. Kuorinnan jälkeen tehdään rentouttava hieronta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Jos kuorinta tehdään tehokkaampana niin silloin kasvohierontaa ei tehdä, vaan se korvataan päähieronnalla. Hieronnan jälkeen kasvoille laitetaan hoitoseerumi, hoitonaamio sekä lopuksi hoitovoide.
Vadelma Glow kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kosteusköyhän ihon virkistämiseen
1h 15min  84€
Ekopharman erikoiskasvohoito kosteusköyhän ihon virkistämiseen. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään kaksoiskuorinta vadelma kuorinnalla sekä kemiallisella entsyymikuorinnalla. Kuorinnan jälkeen tehdään rentouttava hieronta kasvoille, kaulalle sekä dekolteelle jonka jälkeen laitetaan hoitoseerumi, hoitonaamio sekä lopuksi hoitovoide.
Karpalo clear puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle
1h 15min  86€

Ekopharman erikoiskasvohoito epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iholle tehdään kaksoiskuorinta aktiivihiilikuorinalla sekä BHA+Lactic Acid 10% kemiallisella kuorinnalla, sen jälkeen tehdään tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus.  Lopuksi kasvoille laitetaan hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Mikroneulaus

Mikroneulaus 1.hoitokerta
1h 15min  160€

Varaa tämä aika kun tulet ensimmäisen kerran mikroneulaushoitoon. Mikroneulaus tehdään BTB13 tuotteilla ja hoidossa käsitellään kasvot ja kaulan alue. Neulauksen jälkeen iholle imeytetään seerumi nanopään avulla ja lopuksi laitetaan hoitonaamio sekä hoitovoide.
Mikroneulaus on hyvä hoitomuoto kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen. Mikroneulauksella voidaan hoitaa: juonteet ja rypyt (erinomainen huulten- ja silmänympärysrypyille), löystynyt iho, ihon sävy ja rakenne, suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho, maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset, auringon aiheuttamat ihovauriot sekä akne-arvet.
Mikroneulausta suositellaan sarjahoitona parhaan hoitotuloksen saamiseksi. Sarjahoito tehdään 3-6 hoitokertana.
Mikroneulauksen 2.-6. hoitokerrat
1h 15min  140€
Varaa tämä aika kun haluat jatkaa mikroneulauksen sarjahoitoa ja edellisestä hoidosta on kulunut 4-5 viikkoa!
Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Jos hoitokertojen välissä on yli 5 viikkoa, veloitamme 1.hoitokerran hinnan eli 160€.

Ripset ja kulmat

Emme tee kestovärjäystä alle 16-vuotiaille.
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu
30min  35€
Kulmien värjäys ja muotoilu
30min  25€
Kulmien muotoilu
15min  20€
Kulmien värjäys
15min  20€
Ripsien värjäys
15min  25€
Ripsien kestotaivutus
1h 15min  79€

Kestotaivutuksella ripset taivutetaan geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen. Käsittely kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa riippuen omien ripsien kasvuvauhdista, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Tulethan hoitoon ilman ripsiväriä. Emme tee kestotaivutusta alle 16-vuotiaille!
Kulmien laminointi
1h 15min  62€

Kulmien laminointi sopii kaikille, jotka haluavat lisää paksuutta, tuuheutta ja näyttävyyttä omiin kulmakarvoihinsa. Käsittely ei vaikuta karvatuppeen eikä pysyvästi karvan kasvusuuntaan. Lopputuloksen pysyvyys riippuu siitä, miten nopeasti oma karva kasvaa. Laminointi katoaa kulmista noin 3-6 viikon kuluessa, jolloin käsittelyn voi uusia. Sisältää kulmien värjäyksen. Emme tee laminointia alle 16-vuotiaille!
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi
1h 30min  125€

Sokeroinnit

Kasvot
30min  32€

Sokeroidaan ylähuuli, leuka, posket sekä siistitään kulmat
Ylähuuli ja leuka
15min  22€
Ylähuuli tai leuka tai posket
15min  16€
Kainalot
15min  28€
Sääret tai reidet
30-45min  44€
Käsivarret tai selkä
30-45min  41€
Bikiniraja
15-30min  34€

Bikini sokeroinnissa poistetaan ne karvat, jotka jäävät perinteisten bikinien ulkopuolelle.
Syvä bikiniraja
15-45min  40€
Syvässä bikinissä poistetaan ne karvat, jotka jäävät string-mallisten bikinien ulkopuolelle edestä ja takaa.
Brassi 1.kerta
30-45min  78€
Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jossa karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan edestä ja takaa tai jättämällä pieni alue karvoitusta sinun toiveistasi riippuen.
Brassi huolto
15-30min  56€
Huoltoväli max. 5 viikkoa
Yli 2.alueen sokerointipaketit -10%. 

Meikkaukset

Juhlameikki
1h  70€

Meikki toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Häämeikki
1h 30min  130€

Häämeikki sisältää koemeikin ja meikkisuunnittelun. Suosittelemme varaamaan koemeikin 1-2 viikkoa ennen hääpäivää.
Kevyt päivämeikki
45min  48€

Kevyt päivämeikki toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Osameikki
Osameikissä voidaan tehdä pelkkä silmämeikki tai freesataan kasvoilla olevaa meikkiä.
Huomioithan että tässä ajassa emme tee koko meikkiä.

Korvien rei`itys

Korvien rei`itys
15min  20-74€

Ikäraja 7-vuotta. Käytämme Inverness korvakoruja ja hinta määräytyy valitun korun mukaan.

Konsultaatio

Kasvohoidon tai ihonhoitotuotteiden konsultaatio
15min  17,50€
Varaa tämä aika, jos haluat keskustella kosmetologin kanssa, mikä hoito olisi sinulle paras tai jos kaipaat apua oikeiden ihonhoitotuotteiden löytämiseen.